+381 060 46 22 742

Molim Vas popunite formu i mi ćemo vam odgovoriti brzo. Trubaci GRAND Srbija. Slavlje za VAS.

Trubaci GRAND Srbija

trubaci

Trubaci GRAND Srbija prati Vaša interesovanja

Trubaci GRAND Srbija, Trubaci za svadbe i sva veselja

trubaci GRAND

Uvek spremni za kompromis

Dogovorom dolazimo do svakog rešenja vezano za cenu naših usluga.

Trubaci GRAND Srbija

Trubaci GRAND Srbija

Ostajemo dosledni svakom dogovoru i ekspeditivni u svakom trenutku.

Veselje počinje i završava se zvukom trube. Ne želite svadbu ili bilo koje drugo veselje na koje će gosti sedeti, zar ne? Mi to nećemo dozvoliti jer zvuk koji dopire iz naših instrumenata ne ostavlja nikog ravnodušnim.  Diže sve na noge! Nek vaše veselje bude dogadjaj koji će se dugo prepričavati. Sviramo sve vrste muzike, nema pesme koju ne znamo zasvirati. Jer to je ono sto najbolje radimo. Kad na Balkanu zasvira truba zna se da počinje veselje, rodjenje, krštenje, rodjendan, prosidba, udaje i zenidbe. Kažu da leči dušu, uveseli i najtužnijeg, uveliča svaku priliku i daje poseban smisao svemu sto se slavi i proslavlja. Više o trubi…

Najbolji mladi trubaci u Srbiji

ko se slažete da nema veselja bez trubača, a svi znamo da u Srbiji nema veselja, svadbe ili slavlja bez trubača, na pravom ste mestu. Mi, Trubaci GRAND smo nezaobilazni deo svakog slavlja. Trubaci za svadbe i sva veselja, zabavu jer znamo da podignemo atmosferu do usijanja. To je ono što najbolje radimo. Znamo kad i šta da zasviramo, zvuci naše trube dopiru daleko, bude emociju i dižu sve goste na noge. Orkestar Trubaci GRAND može se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom.

Osnovan 2010. godine sa brojnim nastupima u Guči. Na Vlasinskom letu, nagradama, nastupima na televizijama i zadovoljnim slušaocima iza sebe. Naš orkestar broji 10 članova koji sviraju razne instrumente. Dd malena zavoleli su trubu i muziku.

Trubaci GRAND, orkestar za sve vrste veselja, svadbe, veridbe, rodjendane, mature, krštenja. Šta god slavili, veselja koja će se pamtiti. Sviramo po celoj Srbiji i šire, dolazimo u svaki grad na vaš poziv, zato rezervišite trubače za svoje veselje, svadbu ili slavlje. Ukoliko živite ili radite u inostranstvu Austrija, Svajcarska, Nemačka, Slovenija, Hrvatska bez brige, doćićemo kod Vas. Rezervišite kvalitetnu muziku i trubače za najvažniji dogadjaj u vašem životu. Truba je bila i ostala srpski tradicionalni instrument. Uskoro trubaci mp3 i trubaci uzivo sa spotom Djurdjevdan.

Trubaci GRAND SRBIJA

060 46 22 742

Summary
Review Date
Reviewed Item
Trubaci GRAND Srbija
Author Rating
51star1star1star1star1star